Golden Bee Hotel

Orta Vietnam, Da Lat
Golden Bee Hotel Öne Çıkan Resim
Golden Bee Hotel Dış Mekan
Golden Bee Hotel Dış Mekan
Golden Bee Hotel Dış Mekan
Golden Bee Hotel Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Golden Bee Hotel
17 Le Hong Phong, Ward 4 Orta Vietnam, Da Lat

Da Lat bölgesindeki Golden Bee Hotel konaklamanızda, Bao Dai Summer Palace ve Çılgın Ev ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Da Lat Pazarı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Lam Ty Ni Pagodası ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda Golden Bee Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için yerel tarzda dâhildir.

Misafirler için minibar olan 25 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Queen
Queen Room With Balcony
Family
Family Oda (Deluxe Window)
Family
Family Oda (Superior Window)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Window)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x