Gold Tacna

Kıyı Bölgesi, Tacna
Gold Tacna Öne Çıkan Resim
Gold Tacna Yerinde Yemek
Gold Tacna Oda Düzeni
Gold Tacna Oda Düzeni
Gold Tacna Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
Gold Tacna
Urb. Villa Hermosa, Calle Ecuador E-19 Cercado Kıyı Bölgesi, Tacna

Tacna bölgesindeki Gold Tacna konaklamanızda, Fountain ve Tacna Katedrali ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire El Parque de la Locomotora ile 0,5 mi (0,8 km) ve Tacna Plaza de Armas ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda (4 pax 1 matrimonial + 2 individuale)
Room
Family Oda (Sextuple 2 Double and 2 Single Beds)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x