DM Hoteles Tacna

Kıyı Bölgesi, Tacna
DM Hoteles Tacna Genel
DM Hoteles Tacna Genel
DM Hoteles Tacna Genel
DM Hoteles Tacna Genel
DM Hoteles Tacna Genel
Image More +40 fotoğraf
DM Hoteles Tacna
Av. Bolognesi 300 Kıyı Bölgesi, Tacna

DM Hoteles Tacna misafirlere Tacna merkezinde, Tacna Plaza de Armas ve Arco Parabolico yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Museo Histórico Regional ile 0,1 mi (0,2 km) ve Casa Museo Basadre ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

76 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve balo salonu vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Basic Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x