Gold Lagoon Kosher Hotel

Paphos
Gold Lagoon Kosher Hotel Genel
Gold Lagoon Kosher Hotel Genel
Gold Lagoon Kosher Hotel Öne Çıkan Resim
Gold Lagoon Kosher Hotel Dış Mekan
Gold Lagoon Kosher Hotel İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
Gold Lagoon Kosher Hotel
48 Poseidonos Ave , Paphos

Gold Lagoon Kosher Hotel misafirlere Baf bölgesinde, plajda, Alykes Plajı ve Panagia Chrysopolitissa Kilisesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Paphos Limanı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Kral Mezarları ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Gold Lagoon Kosher Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 80 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit, Deniz Manzaralı
Room
Superior Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x