Avanti Hotel

Paphos
Avanti Hotel Genel
Avanti Hotel Genel
Avanti Hotel Genel
Avanti Hotel Genel
Avanti Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +26 fotoğraf
Avanti Hotel
Poseidon Avenue , Paphos

Avanti Hotel misafirlere Baf bölgesinde, plaj yakınında, Paphos Aphrodite Su Parkı ve Panagia Chrysopolitissa Kilisesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Paphos Limanı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Kral Mezarları ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

243 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık tenis kortları, sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Two Bunk Beds)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı (Two Bunk Beds)
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x