Gold City Hotel Baku

Absheron Region, Bakü
Gold City Hotel Baku Banyo Tipleri
Gold City Hotel Baku Oda
Gold City Hotel Baku Oda
Gold City Hotel Baku Oda
Gold City Hotel Baku Oda
Image More +1 fotoğraf
Gold City Hotel Baku
Fatali khan xoyski Absheron Region, Bakü

Gold City Hotel Baku misafirlere Baku merkezinde, Baku Congress Centre ve Metro Park Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Haydar Aliyev Kültür Merkezi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Baku Entertainment Centre ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 64 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x