Sky Hotel Baku

Absheron Region, Bakü
Sky Hotel Baku Genel
Sky Hotel Baku Genel
Sky Hotel Baku Öne Çıkan Resim
Sky Hotel Baku Dış Mekan
Sky Hotel Baku Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Sky Hotel Baku
$0 Ahmed Recebli Street Absheron Region, Bakü

Sky Hotel Baku konaklamanızda Baku merkezinde, Metro Park Alışveriş Merkezi ile 6 dakika sürüş mesafesinde ve Tofik Bakhramov Stadyumu ile 10 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel 28 Alışveriş Merkezi ile 5,3 km ve Hükümet Konağı ile 6,3 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 46 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize masa, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Dört Kişilik Oda, Sigara İçilebilir, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Sigara İçilebilir, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, Sigara İçilebilir, Şehir Manzaralı
Family
Family Süit, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x