Gökbel Otelleri Ara

En uygun Gökbel otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Gökbel otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Gökbel Hakkında

Gökbel Mahallesi

Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Gökbel Mahallesi; sakin, huzurlu ve çevresi görülecek pek çok tarihi ve doğal güzellikle dolu bir yer. Bu bölgedeki her yer köklü bir tarihin izlerini taşıyor. Gökbel Mahallesi, Akdeniz ve Ege bölgeleri arasında yer alıyor ve her iki bölgenin de iklim özelliklerini taşıyor. Kış aylarında bol yağmur yağıyor ve yazlar çok sıcak geçiyor.

Gökbel Mahallesi, yemyeşil bir çevreye sahip ve her sabah seralardan toplanmış organik taze sebze ve meyvelerin sofraları süslediği bir yer. Gökbeş Mahallesi ve Ortaca, ülkemizde doğanın bozulmadan kalabildiği sayılı cennetler arasında.

Kaunos Antik Kent, Gökbel Mahallesi’nden kolayca ulaşarak tarihe keyifli bir yolculuk yapabileceğiniz en ilgi çekici yer. Antik kentte; Roma çeşmesi, antik tiyatro, sur duvarları, hamam ve tapınak kalıntıları görülmeye değer güzellikte.

Gökbel Mahallesi'nden kısa bir yürüyüşle ziyaret edebileceğiniz pek çok etkileyici müze de bulunuyor. Türkiye’nin en güzel plajlarından birisi olan İztuzu Plajı’da Gökbel Mahallesi’ne sadece 4 kilometre mesafede.

 

Gökbel Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Kasım Temmuz 224,80 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.