Gogos Hotel

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Kastraki
Gogos Hotel Öne Çıkan Resim
Gogos Hotel Dış Mekan
Gogos Hotel Dış Mekan
Gogos Hotel Dış Mekan
Gogos Hotel Dış Mekan
Image More +11 fotoğraf
Gogos Hotel
Kastraki Teselya Ve Merkez Yunanistan, Kastraki

Kalambaka bölgesindeki Gogos Hotel konaklamanızda, Meteora ve Meteora Jeoloji Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Moni Agiou Nikolaou ile 0,9 mi (1,4 km) ve Kalambaka Turizm Danışma Merkezi ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x