Godó Luxury Apartment Passeig de Gracia

Barselona
Godó Luxury Apartment Passeig de Gracia Genel
Godó Luxury Apartment Passeig de Gracia Genel
Godó Luxury Apartment Passeig de Gracia Genel
Godó Luxury Apartment Passeig de Gracia Öne Çıkan Resim
Godó Luxury Apartment Passeig de Gracia Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Godó Luxury Apartment Passeig de Gracia
Paseo de Gracia, 46, 5th Floor , Barselona

Barselona (Eixample) bölgesindeki bu apart otel Placa de Catalunya ve La Rambla ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Sagrada Familia ile 1,5 mi (2,4 km) ve Passeig de Gracia ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Bu apart dairede küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri haftada bir verilmeketdir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kütüphane, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 5 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x