Go Hotels Lanang - Davao

Mindanao, Davao
Go Hotels Lanang - Davao Genel
Go Hotels Lanang - Davao Öne Çıkan Resim
Go Hotels Lanang - Davao Dış Mekan
Go Hotels Lanang - Davao Dış Mekan
Go Hotels Lanang - Davao Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Go Hotels Lanang - Davao
Km 7 J.P. Laurel Avenue, Lanang Mindanao, Davao

Go Hotels Lanang - Davao konaklamanızda Davao merkezinde, Davao Museum ve SMX Convention Center Davao ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel SM Lanang Premier ile 0,7 mi (1,1 km) ve SM City Davao ile 5,7 mi (9,1 km) mesafede.

Go Hotels Lanang - Davao misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 183 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x