Be-ing Suites

Mindanao, Davao
Be-ing Suites Genel
Be-ing Suites Öne Çıkan Resim
Be-ing Suites Dış Mekan
Be-ing Suites Dış Mekan
Be-ing Suites Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Be-ing Suites
3rd St Lot 16 Guadalupe Village, Lanang Mindanao, Davao

Be-ing Suites misafirlere Davao (Buhangin) bölgesinde, Davao Museum ve Damosa Gateway Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel SM Lanang Premier ile 1 mi (1,6 km) ve SM City Davao ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 16 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x