Gloria Grand Hotel

Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa
Gloria Grand Hotel Genel
Gloria Grand Hotel Öne Çıkan Resim
Gloria Grand Hotel Dış Mekan
Gloria Grand Hotel Dış Mekan
Gloria Grand Hotel İç Mekan
Image More +51 fotoğraf
Gloria Grand Hotel
Yaddehimulla Road Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa

Gloria Grand Hotel misafirlere Unawatuna bölgesinde, plaj yakınında ve Unawatuna Plajı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dalawella Plajı ile 2,1 mi (3,3 km) ve Sahana Plajı ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kapalı havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x