Glenda s Guest Suites

Highveld Ridge, Midrand
Glenda s Guest Suites Genel
Glenda s Guest Suites Öne Çıkan Resim
Glenda s Guest Suites Dış Mekan
Glenda s Guest Suites Dış Mekan
Glenda s Guest Suites Dış Mekan
Image More +94 fotoğraf
Glenda s Guest Suites
496 Krause Street Beaulieu Highveld Ridge, Midrand

Midrand bölgesindeki Glenda s Guest Suites konaklamanızda, Kyalami on Main Alışveriş Merkezi ve Leeukop Golf Sahası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Montecasino Kumarhanesi ile 9,4 mi (15,2 km) ve Kyalami Yarış Pisti ile 2,8 mi (4,4 km) mesafede.

Glenda s Guest Suites misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Midrand bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 11 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, 1 Yatak Odası (Double Occupancy )
Room
Family Oda, 1 Yatak Odası (Family / Group Rooms)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x