Glasson LakeHouse

Leinster, Glasson
Glasson LakeHouse Genel
Glasson LakeHouse Dış Mekan
Glasson LakeHouse Dış Mekan
Glasson LakeHouse Dış Mekan
Glasson LakeHouse Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Glasson LakeHouse
Killinure, Glasson Leinster, Glasson

Athlone bölgesindeki Glasson LakeHouse konaklamanızda Glasson Golf & Country Club ve Krazy Kids Fun Factory ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Athlone Teknoloji Merkezi ile 6,6 mi (10,6 km) ve Athlone Towncentre ile 6,7 mi (10,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 65 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Gol sahasında vuruş antremanı yapın ve 24 saat açık spor salonu gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

King
King Room
Room
Lakeview Deluxe Room
Room
Family Room
Room
Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x