GK Central Hotel

Güney Vietnam, Quận 1
GK Central Hotel Genel
GK Central Hotel Genel
GK Central Hotel Genel
GK Central Hotel Öne Çıkan Resim
GK Central Hotel Dış Mekan
Image More +99 fotoğraf
GK Central Hotel
92-94 Ly Tu Trong, Ben Thanh Ward District 1 Güney Vietnam, Quận 1

GK Central Hotel konaklamanızda Ho Chi Minh City merkezinde, Ben Thanh Pazarı yakınında ve Bağımsızlık Sarayı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Vincom Center Alışveriş Merkezi ile 0,6 km (0,4 mil) ve Saigon Notre-Dame Bazilikası ile 0,9 km (0,6 mil) mesafede.

Öğle yemeği için otelin restoranı 99 Lounge ideal, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 59 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premium İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Signature Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x