Gites D'armor

Treguidel
Gites D'armor Genel
Gites D'armor Öne Çıkan Resim
Gites D'armor Dış Mekan
Gites D'armor Dış Mekan
Gites D'armor Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Gites D'armor
14 Les Fontaines , Treguidel

Treguidel bölgesindeki Gites D'armor misafirlere Golf des Ajoncs d'Or ve Binic Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon L'Avant-Port Plajı ile 12,1 km (7,5 mil) ve Godelins Plajı ile 13,8 km (8,6 mil) mesafede.

Restoranda Gites D'armor misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 odada açık özel spa küveti ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi, 2 Yatak Odası
Family
Family Kır Evi, 2 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu
Romantic
Romantic Stüdyo Süit, Teras
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (Chambre d'Hôtes Référence)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x