Chambre d'hôtes de La Vieux Ville

Tregomeur
Chambre d'hôtes de La Vieux Ville Genel
Chambre d'hôtes de La Vieux Ville Öne Çıkan Resim
Chambre d'hôtes de La Vieux Ville Dış Mekan
Chambre d'hôtes de La Vieux Ville Dış Mekan
Chambre d'hôtes de La Vieux Ville Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Chambre d'hôtes de La Vieux Ville
12 La Vieux Ville , Tregomeur

Tregomeur bölgesindeki Chambre d'hôtes de La Vieux Ville misafirlere Cote de Geolo ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Binic Plajı ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel L'Avant-Port Plajı ile 7,9 km (4,9 mil) ve Portrieux Plajı ile 12,8 km (7,9 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 2 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, kütüphane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x