Family Hotel Kandrovi

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sozopol
Family Hotel Kandrovi Genel
Family Hotel Kandrovi Öne Çıkan Resim
Family Hotel Kandrovi Dış Mekan
Family Hotel Kandrovi Dış Mekan
Family Hotel Kandrovi Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Family Hotel Kandrovi
Odesa 6a Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sozopol

Family Hotel Kandrovi misafirlere Sozopol bölgesinde, plaj yakınında, Harmani Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Sozopol Plajı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Sveti Zossim Chapel ile 0,5 mi (0,9 km) ve Church of Sveta Bogoroditsa ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Üç
Üç Kişilik Oda, Balkon
Dört
Dört Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x