GIS Select Banjara Hills

Haydarabad
GIS Select Banjara  Hills Genel
GIS Select Banjara  Hills Genel
GIS Select Banjara  Hills Öne Çıkan Resim
GIS Select Banjara  Hills Dış Mekan
GIS Select Banjara  Hills İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
GIS Select Banjara Hills
8-2-403/4 Road No.4 Banjara Hills , Haydarabad

GIS Select Banjara Hills misafirlere Haydarabad merkezinde, Nizam's Institute of Medical Sciences ve GVK One Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Charminar ile 6,2 mi (9,9 km) ve Golkonda Kalesi ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

40 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Haydarabad bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2400 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Executive Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x