Gild Hall, A Thompson Hotel

Downstate New York, New York
Gild Hall, A Thompson Hotel Genel
Gild Hall, A Thompson Hotel Genel
Gild Hall, A Thompson Hotel Genel
Gild Hall, A Thompson Hotel Genel
Gild Hall, A Thompson Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +52 fotoğraf
Gild Hall, A Thompson Hotel
15 Gold Street Downstate New York, New York

Gild Hall, A Thompson Hotel konaklamanızda New York (Manhattan) bölgesinde, South Street Seaport tarihi bölgesi ve Wall Street ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel The Oculus Alışveriş Merkezi ile 0,7 km ve Federal Hall (Federal Bina) ile 0,8 km mesafede.

Yemek servisi için Felice Restaurante ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

130 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Premium
Premium Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit
Süit (Thompson)
Room
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Küvet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x