Gigi Brown Suites Puerto Viejo

Karaib Adaları Kıyısı, Cocles
Gigi Brown Suites Puerto Viejo Genel
Gigi Brown Suites Puerto Viejo Öne Çıkan Resim
Gigi Brown Suites Puerto Viejo Dış Mekan
Gigi Brown Suites Puerto Viejo Dış Mekan
Gigi Brown Suites Puerto Viejo Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Gigi Brown Suites Puerto Viejo
Playa cocles Karaib Adaları Kıyısı, Cocles

Gigi Brown Suites Puerto Viejo misafirlere Puerto Viejo de Talamanca bölgesinde, plajda ve Playa Cocles yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Punta Uva Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) ve Playa Chiquita ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Noa Beach Club ideal; otelin denize sıfır restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 48-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Dört
Dört Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x