Giannoulis – Grand Bay Beach Resort - Adults Only

Minothiana
Giannoulis – Grand Bay Beach Resort - Adults Only Genel
Giannoulis – Grand Bay Beach Resort - Adults Only Genel
Giannoulis – Grand Bay Beach Resort - Adults Only Genel
Giannoulis – Grand Bay Beach Resort - Adults Only Öne Çıkan Resim
Giannoulis – Grand Bay Beach Resort - Adults Only Dış Mekan
Image More +139 fotoğraf
Giannoulis – Grand Bay Beach Resort - Adults Only
Kolymbari , Minothiana

Platanias bölgesindeki Giannoulis – Grand Bay Beach Resort - Adults Only misafirlere deniz kıyısında, Girit Ortodoks Akademisi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Tavrontis Beach ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Balos Plajı ile 19,5 mi (31,4 km) ve Platanias Plajı ile 8,4 mi (13,6 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Azzuro Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

75 odada minibar ve plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Denize Bakan ( AD)
Standard
Standard Oda, Bahçe Manzaralı
Standard
Standard Oda, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit, Havuz Kullanımı, Denize Sıfır ( AD)
Junior
Junior Süit, Denize Sıfır (Sharing Pool -AD)
Süit
Süit (AD)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Sharing Pool - AD)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (Sharing Pool - AD)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x