Genting Hotel

Birmingham
Genting Hotel Genel
Genting Hotel Genel
Genting Hotel Genel
Genting Hotel Genel
Genting Hotel Genel
Image More +47 fotoğraf
Genting Hotel
Pendigo Way , Birmingham

Genting Hotel konaklamanızda Birmingham bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Resorts World Birmingham Alışveriş Merkezi yakınında Santai Spa ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Pendigo Gölü ile 0,1 km ve Ulusal Fuar Merkezi (NEC) ile 2,3 km mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 18 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 3 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki 5 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. İngiliz kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 182 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Sağlık kulübü ve kapalı havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlandıktan sonra gününüzü kumarhanede geçirilecek bir geceyle mükemmel şekilde noktalayabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun
Signature
Signature İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x