Genet House

Nkomazi
Genet House Genel
Genet House Genel
Genet House Öne Çıkan Resim
Genet House Dış Mekan
Genet House İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
Genet House
421 Locust Ave , Nkomazi

Genet House konaklamanızda Nkomazi bölgesinde, Kruger Ulusal Parkı Malelane Kapısı ile 35,5 km (22,1 mi) ve Kruger Ulusal Parkı Timsah Köprüsü Kapısı ile 37 km (23 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Kruger National Park ile 22,2 mi (35,7 km) ve Kwa Madwala Ay Hayvanlarını Koruma Alanı ile 17 mi (27,4 km) mesafede.

Genet House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x