Crocodile Kruger Safari Lodge

Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Nkomazi
Crocodile Kruger Safari Lodge Genel
Crocodile Kruger Safari Lodge Genel
Crocodile Kruger Safari Lodge Genel
Crocodile Kruger Safari Lodge Genel
Crocodile Kruger Safari Lodge Genel
Image More +64 fotoğraf
Crocodile Kruger Safari Lodge
442 Crocodile Road Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Nkomazi

Crocodile Kruger Safari Lodge konaklamanızda Nkomazi bölgesinde, Kwa Madwala Ay Hayvanlarını Koruma Alanı ile 27,7 km (17,2 mi) ve Kruger Ulusal Parkı Malelane Kapısı ile 36 km (22,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı küçük otel Kruger Ulusal Parkı Timsah Köprüsü Kapısı ile 37,3 km (23,2 mi) mesafede.

POOL DECK yemek servisi için ideal, bu küçük otelde toplam 2 restoran var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, lobide şömine ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Oda,
Oda, Nehir Manzaralı
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, Park Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, 3 Yatak Odası, Mutfak, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x