Gem Riad

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Gem Riad Genel
Gem Riad Öne Çıkan Resim
Gem Riad İç Mekan
Gem Riad İç Mekan
Gem Riad İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Gem Riad
35 Derb Jdid, Riad Zitoun Lakdim, Medina Mechouar-Kasbah Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Gem Riad misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Mellah Çarşısı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Altıncı Muhammed Caddesi ile 2,2 mi (3,5 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Süit
Room
Family Süit
Room
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x