Gatsby Athens

Yunan Ana Karası, Atina
Gatsby Athens Genel
Gatsby Athens Genel
Gatsby Athens Öne Çıkan Resim
Gatsby Athens Dış Mekan
Gatsby Athens Dış Mekan
Image More +111 fotoğraf
Gatsby Athens
Lekka Str 18 Yunan Ana Karası, Atina

Gatsby Athens misafirlere Atina merkezinde, Syntagma Meydanı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Akropolis ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Monastiraki Bit Pazarı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Akropol Müzesi ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 33 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Juliet)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Lavish)
Junior
Junior Süit (Elite)
Signature
Signature Süit
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Süit (Cool Corner)
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x