Gateway Motor Inn

Riverina, Narrandera
Gateway Motor Inn Genel
Gateway Motor Inn Genel
Gateway Motor Inn Öne Çıkan Resim
Gateway Motor Inn Dış Mekan
Gateway Motor Inn Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Gateway Motor Inn
146-152 East St Riverina, Narrandera

Narrandera bölgesindeki Gateway Motor Inn misafirlere bölge parkında, Victoria Meydanı ile Tiger Moth Müzesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Lake Talbot Swimming Park ile 0,9 mi (1,5 km) ve Murrumbidgee Valley Regional Park ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Gateway Motor Inn misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 40 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya resepsiyon salonu dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Narrandera bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu motel misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Economy
Economy Üç Kişilik Oda
Comfort
Comfort Oda
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Design
Design Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x