Bishops Lodge Narrandera

Riverina, Narrandera
Bishops Lodge Narrandera Öne Çıkan Resim
Bishops Lodge Narrandera Dış Mekan
Bishops Lodge Narrandera Dış Mekan
Bishops Lodge Narrandera Dış Mekan
Bishops Lodge Narrandera Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Bishops Lodge Narrandera
110 Larmer Street Riverina, Narrandera

Bishops Lodge Narrandera konaklamanızda Narrandera bölgesinde, Narrandera Golf Club ile 2,8 km (1,7 mi) ve Altina Wildlife Park ile 50,9 km (31,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu motel Victoria Meydanı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Tiger Moth Müzesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Bishops Lodge Narrandera misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu motelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda
Oda
Oda
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x