Gasthof Pension Posthansl

Avusturya Alpleri, Heiterwang
Gasthof Pension Posthansl Genel
Gasthof Pension Posthansl Genel
Gasthof Pension Posthansl Genel
Gasthof Pension Posthansl Genel
Gasthof Pension Posthansl Genel
Image More +46 fotoğraf
Gasthof Pension Posthansl
Enet der Ach 12a Avusturya Alpleri, Heiterwang

Heiterwang bölgesindeki Gasthof Pension Posthansl misafirlere dağda, Highline 179 ve Almkopf Kayak Teleferiği 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Neuschwanstein Şatosu ile 16 mi (25,8 km) ve Zugspitze ile 11,9 mi (19,2 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Restaurant ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 19 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Traditional
Traditional Oda
Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x