Moserhof

Avusturya Alpleri, Breitenwang
Moserhof Genel
Moserhof Genel
Moserhof Genel
Moserhof Öne Çıkan Resim
Moserhof Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Moserhof
Planseestrasse 44 Avusturya Alpleri, Breitenwang

Breitenwang bölgesindeki Moserhof misafirlere göl üzerinde, Alpen Therme Ehrenberg ve Green House Müzesi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Neuschwanstein Şatosu ile 14,2 mi (22,9 km) ve Tannheimer Tal Vadisi ile 11 mi (17,7 km) mesafede.

Restaurant, Moserhof misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 42 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlere telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Room
Junior Süit, Balkon, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x