Gassy Country House

Analamanga, Antananarivo
Gassy Country House Genel
Gassy Country House Genel
Gassy Country House Genel
Gassy Country House Öne Çıkan Resim
Gassy Country House Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Gassy Country House
Lot 043 MMA II Ivato Analamanga, Antananarivo

Gassy Country House konaklamanızda Antananarivo bölgesinde, Bağımsızlık Meydanı ile 17,3 km (10,8 mi) ve Analakely Market ile 18 km (11,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Faravohitra Kilisesi ile 18,7 km (11,6 mil) ve Andafivaratra Müzesi ile 18,9 km (11,8 mil) mesafede.

Yemek servisi için Gassy table ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 36 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Baobab)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Palissandre)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x