Garv's Boutique Hotel

Metro Luzon Urban Beltway, Mandaluyong
Garv's Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Garv's Boutique Hotel Dış Mekan
Garv's Boutique Hotel Dış Mekan
Garv's Boutique Hotel İç Mekan
Garv's Boutique Hotel İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
Garv's Boutique Hotel
604 Boni Avenue Brgy Plainview Brgy. Plainview Metro Luzon Urban Beltway, Mandaluyong

Garv's Boutique Hotel misafirlere Mandaluyong (Plainview) bölgesinde, Mandaluyong City Hall ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Power Plant Mall (Alışveriş Merkezi) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel SM Mall of Asia ile 6,8 mi (11 km) ve Fort Bonifacio Merkezi İş Bölgesi ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x