Perfil Vacation Rental

Metro Luzon Urban Beltway, Mandaluyong
Perfil Vacation Rental Genel
Perfil Vacation Rental Öne Çıkan Resim
Perfil Vacation Rental Dış Mekan
Perfil Vacation Rental İç Mekan
Perfil Vacation Rental İç Mekan
Image More +68 fotoğraf
Perfil Vacation Rental
Unit 1619 Heliconia Tower, Tivoli Garden Residence Coronado St. Barangay Hulo Metro Luzon Urban Beltway, Mandaluyong

Perfil Vacation Rental misafirlere Mandaluyong bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Power Plant Mall (Alışveriş Merkezi) ve Circuit Makati Alışveriş Alanı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire SM Mall of Asia ile 6,1 mi (9,8 km) ve Fort Bonifacio Merkezi İş Bölgesi ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Perfil Vacation Rental misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç LED televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık tenis kortu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo (Semi)
Room
Superior Stüdyo, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Standard Stüdyo, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Superior Stüdyo, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x