Garni Hotel Vila Drina

Perucac
Garni Hotel Vila Drina Genel
Garni Hotel Vila Drina Genel
Garni Hotel Vila Drina Genel
Garni Hotel Vila Drina Genel
Garni Hotel Vila Drina Genel
Image More +38 fotoğraf
Garni Hotel Vila Drina
Ulica Nikole Tesle bb , Perucac

Bajina Bašta bölgesindeki Garni Hotel Vila Drina misafirlere nehir kıyısında, Tara National Park ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Drina Nehri Evi ile 14 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Drvengrad ile 46,5 km (28,9 mi) mesafede.

Restoran Vrelo, Garni Hotel Vila Drina misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Stüdyo
Stüdyo
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Tek
Tek Kişilik Oda
Special
Special Offer - Double Room Weekend Package
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x