Garni Hotel Nota

Belgrad
Garni Hotel Nota Genel
Garni Hotel Nota Genel
Garni Hotel Nota Öne Çıkan Resim
Garni Hotel Nota Dış Mekan
Garni Hotel Nota Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Garni Hotel Nota
Grcica Milenka 8 , Belgrad

Belgrad (Vracar) bölgesindeki Garni Hotel Nota misafirlere Metropol Palace Hotel Kongre Merkezi ve Novo Groblje ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Knez Mihailova Caddesi ile 2,2 mi (3,6 km) ve Danube River ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 20 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x