Garni Hotel Fatra

Žilinský Kraj, Terchova
Garni Hotel Fatra Genel
Garni Hotel Fatra Genel
Garni Hotel Fatra Genel
Garni Hotel Fatra Genel
Garni Hotel Fatra Genel
Image More +44 fotoğraf
Garni Hotel Fatra
Mladeznicka 2037/45 Malá Fatra Žilinský Kraj, Terchova

Terchova bölgesindeki Garni Hotel Fatra misafirlere milli parkta, Statue of Juraj Jánošík ve Jánošíkove Diery Boğazve Kanyon Bölgesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Vrátna Boş Vakit Bölgesi Kayak Merkezi ile 1,7 mi (2,8 km) ve Orava Castle ile 13,3 mi (21,4 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Dağ Manzaralı
Süit,
Süit, Birden Çok Yatak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x