Garden Flower Resort

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Garden Flower Resort Genel
Garden Flower Resort Genel
Garden Flower Resort Genel
Garden Flower Resort Genel
Garden Flower Resort Genel
Image More +45 fotoğraf
Garden Flower Resort
Khnar Chas Road, Phum Khnar, Khum Chreav Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Garden Flower Resort misafirlere Siem Reap bölgesinde, havaalanı yakınında, Water Park Khnar Siem Reap yakınında ve Prasat Kravan ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Angkor Wat ile 3,3 mi (5,4 km) ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için yerel tarzda dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Bamboo
Bamboo Double with Pond View
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı (Free Roundtrip Airport Transfer)
Room
Garden Double Room - Free Pick Up
Room
Family Süit, Havuz Manzaralı (Free Roundtrip Airport Transfer)
Room
Executive Üç Kişilik Oda (Free Roundtrip Airport Transfer)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x