Garden Bay Luxury Cruise

Kuzey Vietnam, Halong
Garden Bay Luxury Cruise Genel
Garden Bay Luxury Cruise Genel
Garden Bay Luxury Cruise Genel
Garden Bay Luxury Cruise Genel
Garden Bay Luxury Cruise Genel
Image More +42 fotoğraf
Garden Bay Luxury Cruise
No 6, Le Thanh Tong Street Hon Gai Pier, Halong Bay Kuzey Vietnam, Halong

Bu tekne Ha Long limanından demir almakta ve seyahatinizin en azından bir kısmı boyunca karadan uzakta seyretmektedir.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için kruvaziyerde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kruvaziyerde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, ücretsiz bebek bakımı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Balcony
Süit, Balkon
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak (Classic)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x