Garda Life

Trentino Ski West, Riva del Garda
Garda Life Genel
Garda Life Genel
Garda Life Öne Çıkan Resim
Garda Life Dış Mekan
Garda Life Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Garda Life
Via Gorizia, 5 Trentino Ski West, Riva del Garda

Garda Life misafirlere Riva del Garda bölgesinde, göl üzerinde, Porto San Nicolo (San Nicolo Yat Limanı) ve Spiaggia dei Sabbioni ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Limone Sul Garda Limanı ile 8,8 mi (14,2 km) ve Old Ponale Road Path ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 20 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x