Hotel Garda - TonelliHotels

Trentino Ski West, Italian Alps
Hotel Garda - TonelliHotels Genel
Hotel Garda - TonelliHotels Genel
Hotel Garda - TonelliHotels Genel
Hotel Garda - TonelliHotels Genel
Hotel Garda - TonelliHotels Genel
Image More +55 fotoğraf
Hotel Garda - TonelliHotels
Viale Rovereto 71 Trentino Ski West, Italian Alps

Hotel Garda - TonelliHotels misafirlere Riva del Garda bölgesinde, göl üzerinde, Porto San Nicolo (San Nicolo Yat Limanı) ve Spiaggia dei Sabbioni ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Limone Sul Garda Limanı ile 8,1 mi (13 km) ve Ledro Gölü ile 8,6 mi (13,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 74 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x