Gandhi Inn

Medan
Gandhi Inn Genel
Gandhi Inn Genel
Gandhi Inn Genel
Gandhi Inn Öne Çıkan Resim
Gandhi Inn İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Gandhi Inn
Jalan Gandhi no. 125A,B / 137-139 , Medan

Medan bölgesindeki Gandhi Inn konaklamanızda, Maimun Sarayı (Istana Maimun) ve Shri Mariaman ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Medan Alışveriş Merkezi ile 0,9 mi (1,5 km) ve Tjong A Fie's Mansion ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 48 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere ortak alanda televizyon, barbekü ızgaraları ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Stüdyo
Stüdyo
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x