Gamboozini Lodge

Matutuíne, Ponta d'Ouro
Gamboozini Lodge Genel
Gamboozini Lodge Genel
Gamboozini Lodge Genel
Gamboozini Lodge Öne Çıkan Resim
Gamboozini Lodge Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Gamboozini Lodge
Parcela 549 , 1100 Ponta do Ouro Matutuíne, Ponta d'Ouro

Ponta d'Ouro bölgesindeki Gamboozini Lodge misafirlere okyanus kıyısında, Ponta Do Oruo Pazarı ve Back To Basics Adventures 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel iSimangaliso Sulak Alanları Parkı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Malongane Parkı ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Bungalov, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Havuz Manzaralı
Basic
Basic Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı (10 pax)
Room
Basic Bungalov, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı (4 pax)
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için (4 pax)
Room
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x