Gala-Gala Eco Resort

Matutuíne, Ponta d'Ouro
Gala-Gala Eco Resort Genel
Gala-Gala Eco Resort Öne Çıkan Resim
Gala-Gala Eco Resort Dış Mekan
Gala-Gala Eco Resort Dış Mekan
Gala-Gala Eco Resort Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Gala-Gala Eco Resort
Ponta D Ouro Matutuíne, Ponta d'Ouro

Ponta d'Ouro bölgesindeki Gala-Gala Eco Resort konaklamanızda iSimangaliso Sulak Alanları Parkı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Ponta Do Oruo Pazarı ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu küçük otel Back To Basics Adventures ile 1,2 mi (1,9 km) ve Malongane Parkı ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Gala-Gala Eco Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Kulübe (4 sleeper)
Room
Deluxe Kulübe (2 sleeper)
Room
Standard Kulübe (Reed 2 sleeper)
Room
Standard Kulübe (Reed 2 sleeper en suite )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x