Galo - Hostel

Tiflis
Galo - Hostel Genel
Galo - Hostel Genel
Galo - Hostel Öne Çıkan Resim
Galo - Hostel Dış Mekan
Galo - Hostel Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Galo - Hostel
N. Gogol 13 , Tiflis

Tiflis (Eski Tiflis) bölgesindeki Galo - Hostel misafirlere Boris Paiçadze Dinamo Arena Futbol Stadı ve Besleti Köprüsü (Kraliçe Tamar Köprüsü) ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 2,4 mi (3,8 km) ve Marjanishvili Akademik Drama Devlet Tiyatrosu ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Restoranda Galo - Hostel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 9 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere çamaşır makinesi/kurutma makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Family
Family Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Family
Family Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Avlu Manzaralı
Economy
Economy Ortak Ranzalı Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Economy
Economy Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x