Gallery Art Hotel

Vake-Saburtalo
Gallery Art Hotel Öne Çıkan Resim
Gallery Art Hotel Dış Mekan
Gallery Art Hotel Dış Mekan
Gallery Art Hotel İç Mekan
Gallery Art Hotel İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
Gallery Art Hotel
Ilia Chavchavadze Avenue 29 , Vake-Saburtalo

Gallery Art Hotel misafirlere Tiflis merkezinde, Sameba Katedrali ve Tiflis Devlet Üniversitesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 3,6 mi (5,8 km) ve Mikheil Meskhi Stadyumu ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 5 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 3 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için 18 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, Sıcak Su Havuzu
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x