Galeria Plaza San Jeronimo

Orta Meksika, Mexico City
Galeria Plaza San Jeronimo Genel
Galeria Plaza San Jeronimo Genel
Galeria Plaza San Jeronimo Öne Çıkan Resim
Galeria Plaza San Jeronimo Dış Mekan
Galeria Plaza San Jeronimo Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Galeria Plaza San Jeronimo
300 Av. Contreras San Jerónimo Lídice Orta Meksika, Mexico City

Meksiko (Magdalena Contreras) bölgesindeki Galeria Plaza San Jeronimo misafirlere Meksika Ulusal Otonom Üniversitesi (UNAM) ve Universum Museo de las Ciencias de la UNAM ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Centro Comercial Perisur ile 6,7 km ve KidZania Cuicuilco Tema Parkı ile 7,8 km mesafede.

Restaurante Plaza yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 151 klimalı oda iPod takma konsolu ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve bornoz vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Meksiko bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 10118 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Brisas
Brisas Business Club Superior, 2 Double Beds
Deluxe
Deluxe Superior Room, 2 Double Beds
Room
Deluxe Room, 1 King Bed
Room
Deluxe Superior Room, 1 King Bed
Room
Brisas Business Club Superior, 1 King Bed
Room
Suite
Room
Brisas Business Club, 1 King Bed
Room
Brisas Business Club, 2 Double Beds
Room
Deluxe Room, 2 Double Beds

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x