Galeria Plaza Irapuato

El Bajio, Irapuato
Galeria Plaza Irapuato Genel
Galeria Plaza Irapuato Genel
Galeria Plaza Irapuato Genel
Galeria Plaza Irapuato Genel
Galeria Plaza Irapuato Genel
Image More +44 fotoğraf
Galeria Plaza Irapuato
Av. Siglo XXI, No. 555 Col. El Copalillo El Bajio, Irapuato

Galeria Plaza Irapuato misafirlere Irapuato bölgesinde, havaalanı yakınında, Irapuato Ecological Park ve Irekua Park 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Alley of the Kiss ile 26,1 mi (42,1 km) ve Sergio León Chávez Stadium ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 138 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Açık havuz, buhar odası ve 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Çatı
Çatı Katı (Loft), 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x