Hotel Parador del Rio

Bajio, Irapuato
Hotel Parador del Rio Genel
Hotel Parador del Rio Genel
Hotel Parador del Rio Genel
Hotel Parador del Rio Öne Çıkan Resim
Hotel Parador del Rio Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Hotel Parador del Rio
Escuela Medico Militar 129 Las Reynas Bajio, Irapuato

Hotel Parador del Rio misafirlere Irapuato bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Irekua Park ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Sergio León Chávez Stadium ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Alley of the Kiss ile 28,6 mi (46 km) ve Irapuato Katedrali ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Hotel Parador del Rio misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

127 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Irapuato bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 969 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Suite
Suite Deluxe
Room
Junior Süit
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x